headb

Wisuh Kaolin

Katrangan singkat:

Kaolin minangka mineral non-logam, sejenis lempung lan lempung lempeng sing didominasi kaolinite lan mineral lempung. Iki nduweni sifat fisik lan kimia kayata plastisitas lan tahan geni. Nduweni macem-macem panggunaan, umume digunakake ing papermaking, keramik lan bahan tahan api, diikuti karo lapisan, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih, lan plastik, cat, pigmen, roda grinding, potlot, saben dina kosmetik, sabun, Obat-obatan, obat-obatan, tekstil, minyak bumi, bahan kimia, bahan bangunan, pertahanan nasional lan sektor industri liyane.

Kehalusan dipérang dadi 325 bolong, 600 bolong., 800 bolong, 1250 bolong, disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Tparamèter echnical    

Barang

Indeks

Silikon dioksida,%

79.2

aluminium oksida,%

16.5

Kalsium oksida & Magnesium oksida,%

0,03

Kalium oksida & Natrium oksida,%

0,40

Ferric oksida,%

0,18

Titanium dioksida,%

0,5

Kelangan kobongan,%

3.1

Kandhungan banyu

0,8

Migunakake: Digunakake ing lapisan, pembuatan kertas, pengisi karet, plastik lan lapangan liyane.

Bidang aplikasi kaolin sing beda duwe syarat kualitas sing beda. Ing babagan komposisi kimia, nutupi papermaking, porselen radio, wadhah tahan api, operator petrokimia, lsp. Mbutuhake konten kaolin Al2O3 lan SiO2 supaya cedhak karo nilai teoritis kaolin; Isi Al2O3 bisa diturunake kanthi tepat, lan konten SiO2 bisa luwih dhuwur yen cocog. Pengisi kabel ora mung mbutuhake kaolin sing murni, nanging uga mbutuhake resistansi volume dhuwur. Uga ana macem-macem syarat konten sing diidini kanggo Fe2O3, TiO2, SO3 lan komponen mbebayani liyane. Konten CaO, MgO, K2O, lan Na2O sing diidini beda-beda kanggo macem-macem tujuan. Ing babagan sifat fisik, fokus saben lapangan aplikasi luwih jelas. Lapisan kertas utamane mbutuhake keputihan dhuwur, viskositas lan ukuran partikel sing alus; industri keramik mbutuhake plastisitas sing apik, sifat cetakan lan pucuk tembak; Bahan tahan panas mbutuhake refrakabilitas sing dhuwur, lan industri enamel mbutuhake suspensi sing apik, lsp.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    gtag ('config', 'AW-593496593');