headb
  • Rutile titanium dioxide 505

    Titanium dioksida rutil 505

    Deskripsi produk: MYR-505 minangka jinis titanium dioxide rutile, sing diolah nganggo senyawa organik, ditutupi karo silika lan aluminium oksida. Nduweni resistensi cuaca sing dhuwur, penyerapan minyak sing sithik, dispersi sing apik, daya ndhelik sing apik banget, performa aliran bubuk garing sing apik.

  • Rutile titanium dioxide 606

    Titanium dioksida rutile 606

    Deskripsi produk: YMR-606 minangka titanium dioxide rutile, sing wis diolah ing permukaan organik lan ditutupi karo oksida aluminium silikon. Produk iki nduweni keputihan sing apik, dispersibilitas sing luar biasa, tenaga super tint, resistensi cuaca sing unggul lan gloss.

  • Anatase titanium dioxide 110

    Anatase titanium dioksida 110

    Deskripsi produk: YMA-110 minangka titanium dioxide anatase tujuan umum. Produk iki duwe gloss, keputihan murni, penyerapan minyak sing kurang, daya dekolorisasi sing tinggi, koefisien hamburan sing dhuwur, dispersi sing apik, konten sing ora murni, distribusi ukuran partikel sing seragam lan sempit.

gtag ('config', 'AW-593496593');