headb

Titanium dioksida rutile 606

Katrangan singkat:

Deskripsi produk: YMR-606 minangka titanium dioxide rutile, sing wis diolah ing permukaan organik lan ditutupi karo oksida aluminium silikon. Produk iki nduweni keputihan sing apik, dispersibilitas sing luar biasa, tenaga super tint, resistensi cuaca sing unggul lan gloss.


Detail Produk

Tag Produk

Nggabungake pengalaman kontrol kualitas produksi titanium dioxide rutile kanthi metode asam sulfat, nggabungake riset inovatif ing lapisan anorganik, perawatan organik, perawatan uyah, kontrol kalsinasi, hidrolisis lan aplikasi produk, nggunakake kontrol warna lan warna partikel sing maju, zirconium, silikon, aluminium lan fosfor Lapisan anorganik lan teknologi pamrosesan organik anyar. Generasi anyar sing dikembangake kanthi titanium dioksida rutile tujuan umum bermutu tinggi (adhedhasar banyu) cocog kanggo macem-macem lapisan arsitektur, cat industri, cat anticorrosive, tinta, lapisan bubuk lan industri liyane.

Barang

Indeks

TiO2 isi ≥

93

Padhang ≥

98

Ngurangi daya tinting, nomer Reynolds, TCS ≥

1950

Masalah volatil ing 105                            ≤

0,3

Larut banyu ≤

0,5

PH suspensi banyu

6,5 ~ 8,5

Nilai penyerapan minyak

18-22

Ketahanan listrik ekstrak banyu ≥

80

Sisa ing ayakan (45μm bolong)                   ≤

0,02

Konten ringkes ≥

98.0

Tenaga minyak sing ora bisa digunakake, (nomer Hagerman) ≥

5.0

Bidang aplikasi: Produk iki cocok kanggo cat garis, cat, nggawe kertas, karet, masterbatch lan plastik.

Pengepakan: tas komposit kertas-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget kontak karo barang sing nggambarake produk, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');