headb
  • Iron Oxide Green

    Wesi Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.

  • Superfine heavy calcium carbonate

    Ningkatake kalsium karbonat sing abot

    Kalsium karbonat berkualitas tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

  • High gloss calcium carbonate

    Kalsium karbonat gloss dhuwur

    Kalsium karbonat gloss tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

  • Active Nano Calcium Carbonate

    Karbonat Kalsium Nano Aktif

    Kalsium karbonat nano disiapake kanthi metode karbonisasi sing diwasa lan maju, sing duwe kaluwihan kapadhetan rendah, kemurnian tinggi, dispersi sing apik lan reologi sing dhuwur.
    Iki digunakake kanthi umum kanggo ngisi karet, plastik, lapisan, tinta, lan liya-liyane, sing nyuda biaya ekonomi nalika nambah kekerasan, kekuwatan (resistensi regangan lan pengaruh), keputihan lan permukaan ing ndhuwur produk, lan nambah proses kanthi signifikan kinerja polimer.

  • Active light calcium carbonate

    Kalsium karbonat cahya aktif

    Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Sawise perawatan aktivasi, distribusi ukuran partikel kasebut seragam lan hidrofobik sing akeh banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.

  • Active heavy calcium carbonate

    Kalsium karbonat abot aktif

    Kalsium karbonat sing abot diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik. Kalsium karbonat abot sing diuripake sawise perawatan aktivasi, struktur molekul diganti, distribusi ukuran partikel seragam, lan hidrofobik banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.

  • Light calcium carbonate

    Kalsium karbonat entheng

    Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Kapadhetan relatif yaiku 2,71. Bahan-bahan kasebut bosok ing 825 ~ 896,6 ℃ lan bosok dadi kalsium oksida lan karbon dioksida udakara 825. Titik lebur yaiku 1339 ° C, lan titik leleh 1289 ° C ing 10,7 MPa. Meh ora larut ing banyu lan alkohol. Iki larut ing asam encer lan ngetokake karbon dioksida sekaligus, nuduhake reaksi eksotermik. Uga larut ing larutan amonium klorida. Meh ora larut ing banyu.

  • Heavy calcium carbonate

    Kalsium karbonat sing abot

    Kalsium karbonat berkualitas tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

  • 1250 mesh superfine precipitated barium sulfate

    1250 bolong superfine endapan barium sulfat

    Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih ing njero negeri, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang impute mekanik, kehalusan seragam banget, bubuk putih amorf, ora beracun, larut ing banyu, larut ing asam sulfat sing asap, rada larut ing nggodhok Asam hidroklorat sacara kimia stabil, lan termal dikurangi dadi barium sulfida nganggo karbon. Ora bakal ngganti warna nalika nemoni hidrogen sulfida utawa gas beracun ing udhara. Iki minangka produk bermutu tinggi saka produk domestik sing padha, menehi kerapatan dhuwur lan bahan permukaan.

  • Barium sulphate for glass

    Sulfat barium kanggo gelas

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Barium sulfate for brake pads

    Barium sulfat kanggo bantalan rem

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Natural barium sulfate

    Barium sulfat alami

    Barium sulfat alami, bijih barium sulfat kelas dhuwur sing dipilih lan diproduksi kanthi teknologi klasifikasi pabrik bal canggih. Produk kasebut duwe distribusi ukuran partikel sing sempit, area permukaan spesifik cilik lan stabilitas kimia sing dhuwur. Kandhutan barium sulfat sing dhuwur, putih dhuwur, kemurnian dhuwur, tahan tuwa. Sanalika, kenceng, konsistensi lan tahan aus produk bisa ditambah, lan stabilitas apik. Bisa nyedhot sinar X lan sinar γ, lan menehi bahan kanthi kapadhetan sing luwih dhuwur lan finish permukaan.
    Barium sulfate bisa digunakake minangka extender kanggo nyuda jumlah titanium dioxide sing digunakake lan nambah efisiensi. Penyerapan minyak sing sithik lan nambah konsentrasi volume bisa ngirit luwih akeh bahan dhasar resin.

gtag ('config', 'AW-593496593');