headb
  • Rutile titanium dioxide 505

    Titanium dioksida rutil 505

    Deskripsi produk: MYR-505 minangka jinis titanium dioxide rutile, sing diolah nganggo senyawa organik, ditutupi karo silika lan aluminium oksida. Nduweni resistensi cuaca sing dhuwur, penyerapan minyak sing sithik, dispersi sing apik, daya ndhelik sing apik banget, performa aliran bubuk garing sing apik.

  • Rutile titanium dioxide 606

    Titanium dioksida rutile 606

    Deskripsi produk: YMR-606 minangka titanium dioxide rutile, sing wis diolah ing permukaan organik lan ditutupi karo oksida aluminium silikon. Produk iki nduweni keputihan sing apik, dispersibilitas sing luar biasa, tenaga super tint, resistensi cuaca sing unggul lan gloss.

  • Anatase titanium dioxide 110

    Anatase titanium dioksida 110

    Deskripsi produk: YMA-110 minangka titanium dioxide anatase tujuan umum. Produk iki duwe gloss, keputihan murni, penyerapan minyak sing kurang, daya dekolorisasi sing tinggi, koefisien hamburan sing dhuwur, dispersi sing apik, konten sing ora murni, distribusi ukuran partikel sing seragam lan sempit.

  • High whiteness lithopone BA311

    Lithopone putih pucet BA311

    Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA311 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun, sing nduwèni ciri keputihan sing luwih dhuwur, kekuatan ndhelik sing kuwat, kehalusan, tahan suhu dhuwur lan tahan cuaca sing kuwat tinimbang lithopone tradisional.

  • High whiteness Lithopone BA312

    Keputihan dhuwur Lithopone BA312

    Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA312 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun lan ora polusi. Iki digunakake ing pasar kanthi kaluwihan putih putih lan ndhelikake kanthi dhuwur. Iki adhedhasar BA311 lan luwih bisa nambah daya ndhelikake produk. , Dispersibilitas, lan tahan cuaca. Produk iki ngemot oksida amfoterik: silikon, agen lapisan aluminium, resistensi asam lan alkali, tahan cuaca sing kuat, anti kekuningan, keputihan dhuwur, dispersi sing apik, ukuran partikel sing seragam, tenaga warna sing kuat lan daya decoloring, ora gampang nyebar kuning.

  • Lithopone B301

    Lithopone B301

    B301 Lithopone minangka lithopon tujuan umum, tampilan bubuk putih, ora beracun, tanpa rasa, tanpa ambu, ora larut ing banyu, stabil kimia lan tahan alkali, lan ngetokake gas H2S nalika ketemu karo asam.

  • Lithopone B311

    Lithopone B311

    Wêdakakêna B311 Lithopone minangka bubuk Lithopone tujuan umum kanthi tampilan putih. Adhedhasar B301, B311 nambah kekuwatan ndhelikake lan dispersibilitas bubuk Lithopone. Nduweni stabilitas kimia sing luwih kuat lan distribusi ukuran partikel sing seragam. Pigmen putih adhedhasar titanium dioksida.

  • Washed Kaolin

    Wisuh Kaolin

    Kaolin minangka mineral non-logam, sejenis lempung lan lempung lempeng sing didominasi kaolinite lan mineral lempung. Iki nduweni sifat fisik lan kimia kayata plastisitas lan tahan geni. Nduweni macem-macem panggunaan, umume digunakake ing papermaking, keramik lan bahan tahan api, diikuti karo lapisan, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih, lan plastik, cat, pigmen, roda grinding, potlot, saben dina kosmetik, sabun, Obat-obatan, obat-obatan, tekstil, minyak bumi, bahan kimia, bahan bangunan, pertahanan nasional lan sektor industri liyane.

    Kehalusan dipérang dadi 325 bolong, 600 bolong., 800 bolong, 1250 bolong, disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

  • Calcined kaolin

    Kaolin dikalkulasi

    Kaolin minangka mineral non-logam. Yaiku jinis lempung lan watu lempung sing didominasi mineral lempung kaolinite. Kaolin murni putih, alus, alus lan alus, kanthi plastisitas lan tahan geni. Umume digunakake ing pembuatan kertas, keramik lan bahan tahan api, lan sing nomer loro digunakake kanggo nutupi, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih.

  • Iron Oxide Black

    Ireng Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.
    Model produk utama: wesi oksida ireng: 330.722

  • Iron Oxide Red

    Wesi Oksida Abang

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.
    Model produk utama: wesi oksida abang: H110, Y101, H130, H101, H190, lsp;

  • Iron Oxide Yellow

    Kuning Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.

gtag ('config', 'AW-593496593');