headb

Sulfat barium presipitasi

Katrangan singkat:

Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih ing njero negeri, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang impute mekanik, kehalusan seragam banget, bubuk putih amorf, ora beracun, larut ing banyu, larut ing asam sulfat sing asap, rada larut ing nggodhok Asam hidroklorat sacara kimia stabil, lan termal dikurangi dadi barium sulfida nganggo karbon. Ora bakal ngganti warna nalika nemoni hidrogen sulfida utawa gas beracun ing udhara. Iki produk berkualitas tinggi saka produk domestik sing padha. Kajaba saka barium sulfat ing aplikasi bisa menehi gloss bahan dhuwur, dispersiane apik, lan bisa nyuda biaya.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-S100

YM-S1250

YM-S2500

YM-S6000

Konten BaSO4% ≥

98

98

98

97

Gravitasi Khusus

4.1

4.1

4.1

4.1

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,02

0,01

0,01

Penyerapan minyak g / 100g

12-18

12-18

12-16

12-16

105molah malih,%

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe% ≤

0,003

0,003

0,002

0,002

Garam larut ing banyu,% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

nilai pH

6-8

6-8

6-8

6-8

Keputihan ≥

98

98

98

98

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Precatated barium sulfate digunakake ing macem-macem pangisi kanggo bubuk, lapisan, cat, tinta, karet lan plastik, uga agen pelapis permukaan, agen ukuran, lan agen bobot. Iki uga digunakake ing papermaking, keramik, batre panyimpenan, lan rem. Film, enamel, kaca, kosmetik lan lapangan liyane.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');