headb

nggunakake:
1. Digunakake ing cat lan cat - bisa digunakake minangka pangisi kanggo cat lan cat kanggo ngganti bahan baku sing luwih larang kayata barium sulfat, lithopone, titanium dioxide, silika aktif, lan liya-liyane, sing cocog kanggo ngontrol viskositas cat lan nggawe produk dadi luwih cerah, Stabil lan apik.
  2. Digunakake ing industri plastik - bisa digunakake minangka pangisi bahan mentah ABS plastik supaya produk mengkilap lan cerah, lan bisa uga nambah kekuatan, kaku lan resistensi ageman.
  3. Digunakake ing industri karet, produk ing ngisor 500 bolong bisa digunakake kanthi akeh kanggo produk karet minangka pengisi, nyuda biaya, ningkatake kekerasan produk, tahan asam lan alkali lan tahan banyu, lan duweni pengaruh sing kuat kanggo karet alam lan sintetis karet
  4. Digunakake ing industri kertas - bubuk barite sing apik banget bisa digunakake minangka pengisi lan pengisi lapisan kanggo kertas putih lan kertas seni kanggo nambah keputihan lan liputan permukaan. Indeks produk:
   Bahan kimia: Precisionated barium sulfate (BaSO4) / Presipitasi jinis Produk: Wêdakakêna putih
  Paket: tas anyaman / kertas kraft 25kg utawa dikemas nganggo anyaman tas
Fitur utama produk: Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih domestik, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang kotoran mekanik, kehalusan sing seragam banget, bubuk utawa pasta putih amorfus, ora beracun, ora larut ing banyu, larut ing asam sulfat fuming, Rada larut ing asam hidroklorat sing nggodhok, sifat kimia stabil, lsp.
Jangkauan aplikasi: Bisa nyedhot sinar-X lan sinar-and, lan bahan endow kanthi kapadhetan dhuwur lan finish permukaan. Mula, umume digunakake ing cat, tinta, lapisan, plastik, karet, keripik, piring gesekan, keramik, kaca, elektronik, kosmetik, obat-obatan, Panganan lan lapangan liyane. Produk kualifikasi produk kelas siji indeks produk
  Kandungan sulfarium barium% ≥98 ≥96
  105 ° C Materi molah malih% ≤ 0.3 ≤ 0,5
   Konten larut banyu% ≤0.3 ≤0.5
  Kelembapan% ≤0.15 ≤0.15
  Nilai PH suspensi banyu 6.5-8.0 6.5 ~ 9.0
   nyerep minyak (miturut macem-macem kaendahan) 15-30 10-30
  Konten wesi (Fe)% ≤0.004 ≤0.006
   Keputihan% 92-96 90-94
   gravitasi tartamtu 4.0-4.5 4.0-4.2
  Fineness: 325 bolong, 400 bolong, 600 bolong, 800 bolong, 1250 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)
  Grup pelanggan utama:
   Pabrik cat, pabrik cat, pabrik karet, pabrik keramik, pabrik kertas, pabrik tinta, pabrik plastik, lsp.
  Panyimpenan: Simpen ing gudang sing garing. Nalika nggawe cat putih, ngirim ora disimpen lan diangkut bebarengan karo bahan warna kanggo nyegah kontaminasi warna. Nalika mbukak lan mbongkar, nangani kanthi ati-ati supaya ora bisa ngrusak paket.
  Ati-ati transportasi: Bungkus kudu lengkap nalika dikirim, lan loading kudu aman. Sajrone transportasi, priksa manawa kontainer ora bocor, ambruk, tiba, utawa rusak. Dilarang nyampur lan ngeterake bahan sing gampang dibakar, bahan sing bisa dibakar, nyuda agen, lsp. Aja kena sinar srengenge, udan lan suhu dhuwur sajrone transportasi.


Wektu kiriman: Aug-22-2020
gtag ('config', 'AW-593496593');