headb

1. Bubuk kalsium kanggo industri karet

 

Bubuk kalsium kanggo karet karet: (400 bolong, putih: 93%, isi kalsium: 96%). Wêdakakêna kalsium minangka salah sawijining pengisi paling gedhe sing digunakake ing industri karet. Bubuk kalsium sing akeh diisi karet, sing bisa nambah volume produke lan ngirit karet alami sing larang, saengga bisa nyuda biaya. Wêdakakêna kalsium diisi karet kanggo entuk kekuatan tarik, kekuatan luh lan resistensi nyandhang sing luwih dhuwur tinimbang vulkanisir karet murni.

 

2. Nilai bubuk kalsium kanggo industri plastik

 

Masterbatch plastik lan masterbatch warna nggunakake bubuk kalsium 400 bolong. Keputihan kudu tetep ora owah sawise dadi panas sing dhuwur. Struktur bijih yaiku kalsium kristal kalsium isi bubuk: 99%, keputihan: 95%), bubuk kalsium bisa digunakake ing produk plastik Kanggo efek balung, duweni pengaruh gedhe marang stabilitas dimensi produk plastik, lan bisa uga nambah atose produk, lan nambah gloss permukaan lan permukaan produk. Amarga keputihan kalsium karbonat luwih saka 90, bisa uga ngganti pigmen putih sing larang.

 

3. Bubuk kalsium kanggo industri cat

 

Wêdakakêna kalsium 800 bolong utawa 1000 bolong kanggo cat lan lateks, keputihan: 95%, kalsium karbonat: 96%, jumlah bubuk kalsium ing industri cat uga akeh, contone, jumlah cat kandel luwih saka 30% .

 

4. Bubuk kalsium kanggo industri lapisan adhedhasar banyu

 

Wêdakakêna kalsium 800 bolong utawa 1000 bolong kanggo cat adhedhasar banyu, putih: 95%, bubuk kalsium: 96%, bubuk kalsium luwih akeh digunakake ing industri cat adhedhasar banyu, bisa nggawe cat ora entek, gampang dibubarake, kinclong sing apik lan karakteristik liyane, ing Jumlah cat adhedhasar banyu yaiku 20-60%.

 

5. Bubuk kalsium kanggo industri kertas

 

325 bubuk kalsium abot bolong kanggo papermaking, sarat keputihan: 95%, isi bubuk kalsium: 98%, bubuk kalsium duwe peran penting ing industri papermaking, bisa njamin kekuwatan lan keputihan kertas, lan biayane murah.

 

6. bubuk kalsium kanggo industri konstruksi (mortar garing, beton)

 

Wêdakakêna kalsium 325 bolong kanggo mortar garing, sarat keputihan: 95%, isi bubuk kalsium: 98%, bubuk kalsium nduweni pengaruh penting ing beton ing industri konstruksi. Biaya produksi ora mung bisa dikurangi, nanging uga ketahanan lan kekuwatan produk bisa ditambah.

 

7. Bubuk kalsium kanggo industri langit-langit tanpa geni

 

Wêdakakêna kalsium 600 meshes kanggo langit-langit geni, sarat keputihan: 95%, isi bubuk kalsium: 98,5%, bubuk kalsium kudu digunakake ing proses produksi langit-langit geni, sing bisa ningkatake putih lan padhang produk, lan kinerja tahan api uga bakal nambah.

 

8. Bubuk kalsium kanggo industri marmer buatan

 

Bubuk kalsium kanggo marmer gawean 325 bolong, sarat keputihan: 95%, isi bubuk kalsium: 98,5%, murni lan ora ana kotoran, kalsium karbonat wis akeh digunakake ing produksi marmer buatan.

 

9. Bubuk kalsium kanggo industri jubin lantai

 

Wêdakakêna kalsium 400 bolong kanggo jubin, sarat putih: 95%, isi bubuk kalsium: 98,5%, murni lan ora ana kotoran. Wêdakakêna kalsium bisa digunakake ing industri bor lantai kanggo nambah keputihan lan kekuatan tarik produk, nambah kateguhan produk, lan nyuda biaya produksi.


Wektu kiriman: Aug-22-2020
gtag ('config', 'AW-593496593');