headb

Barium sulfat minangka bubuk kristal putih, putih putih, mineral, asam lan alkali resistensi penting, stabilitas sing apik, sampeyan bisa maca kekerasan gedhe, ora magnetik, ora beracun, lan ramah lingkungan, digunakake digunakake Digunakake ing macem-macem lapisan, tinta, karet, keramik, pembuatan kertas lan industri liyane.

 

Precatated barium sulfate digunakake minangka pangisi, padhang, lan agen bobot ing karet, plastik, pembuatan kertas, cat, tinta, lapisan lan industri liyane. Barium sulfat bisa nglindhungi sinar X lan sinar Y kanthi efektif nalika digunakake kanggo dekorasi tembok internal lan eksternal, lan kanthi efektif bisa nyegah kebocoran sinar pemblokiran.

 

Barium sulfate tumindak ing titanium dioksida lan pigmen ing gasket ing plastik kanggo nyuda jumlah pigmen sing ditambahake lan ngirit udakara 10% saka biaya.

 

Nglamar barium sulfat (udakara 25%) ing lumahing PP kaya ABS, lan ora mengaruhi karakteristik PPV sing ana, nyedhiyakake gloss lan permukaan atos sing dhuwur.

 

Barium sulfat bisa ngisi nganti 80% bobote. Bisa ngisolasi swara lan swara kanthi efektif nalika digunakake ing saluran, speaker, lan speaker. Barium sulfat bisa nambah bobot nalika digunakake ing langsir. Digunakake ing cangkang piranti rumah tangga, bisa nambah kinclong, warna sing apik, tahan gores permukaan, lan stabilitas ukuran sing apik.

 

Barium sulfate digunakake minangka pigmen extender ing lapisan lan duwe peran penting kanggo nambah kekandelan, resistensi abrasi, tahan banyu, tahan panas, atose lumahing, lan resistensi pengaruh lapisan. Kajaba iku, barium sulfat nduweni refleksi sing dhuwur ing kisaran dawa 300-400 mikron, sing bisa nglindhungi film cat saka ora tuwa. Iki minangka stabilisator cahya anorganik putih sing efektif lan murah. Amarga penyerapan minyak sing sithik lan kapasitas ngisi sing dhuwur, bisa nyuda biaya nutupi lan bisa digunakake kanggo nutupi banyu, primer, lapisan menengah, lapisan adhedhasar minyak, lan liya-liyane. titanium dioksida ing cat adhedhasar banyu, whiteness mundhak lan tingkat jangkoan ora mudhun.


Wektu kiriman: Aug-22-2020
gtag ('config', 'AW-593496593');