headb

Kalsium Karbonat bisa dipérang dadi: kalsium abot Karbonat, kalsium ringan Karbonat, kalsium Karbonat aktif, kalsium desulfurisasi gas serap Karbonat, kalsium karbonat superfine, lsp

Karbonat Kalsium Heavy

Bentuk kalsium karbonat abot ora teratur, ukuran partikele beda-beda, lan partikel duwe sudhut lan sudhut tartamtu, permukaane atos, distribusi ukuran partikel luwih akeh, lan ukuran partikel luwih gedhe. Ukuran partikel umume umume 1-10μm. Miturut ukuran partikel rata-rata asline (d), kalsium karbonat abot dipérang dadi: kalsium karbonat lemah kasar (> 3μm), kalsium karbonat lemah sing lemah (1 ~ 3μm), kalsium karbonat ultrafine (0,5 ~ 1μm kalsium karbonat abot) Karakteristik bubuk : a Bentuk partikel ora teratur; b. Distribusi ukuran partikel sing wiyar; c. Ukuran partikel gedhe.

Kalsium Karbonat wis digunakake ing papermaking, plastik, film plastik, serat kimia, karet, perekat, segel, bahan kimia rumah tangga, kosmetik, bahan bangunan, lapisan, cat, tinta, dempul, lilin penyegelan, dempul, kemasan sing dirasakake, obat-obatan, panganan (Kayata permen karet, coklat), feed, fungsine yaiku: nambah volume produk, nyuda biaya, ningkatake kinerja pangolahan (kayata nyetel viskositas, sifat rheologis, kinerja vulkanisasi), ningkatake stabilitas dimensi, nguatake utawa nguatake semi, ningkatake Percetakan kinerja, ngapikake sifat fisik (kayata resistensi panas, resistensi matting, resistensi abrasi, tahan api, putih, gloss), lsp.

Karbonat Kalsium Cahaya

Digunakake ing papermaking, plastik, film plastik, serat kimia, karet, perekat, sealant, bahan kimia rumah tangga, kosmetik, bahan bangunan, lapisan, cat, tinta, dempul, lilin penyegel, dempul, kemasan sing dirasakake, obat-obatan, panganan (kayata ngunyah permen karet), Coklat), feed, fungsine yaiku: nambah volume produk, nyuda biaya, ningkatake kinerja pangolahan (kayata nyetel viskositas, sifat rheologis, kinerja vulkanisasi), ningkatake stabilitas dimensi, nguatake utawa nguatake semi, lan nambah kinerja nyetak. Nambah sifat fisik (kayata tahan panas, matting, resistensi abrasi, tahan api, putih, gloss), lsp.

Karbonat Kalsium Aktif

Suplemen kalsium. Bisa ningkatake kalsifikasi sumsum balung lan untu, njaga rangsangan saraf lan otot sing normal, lan nyuda permeabilitas kapiler. Iki digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit kronis sing disebabake amarga kurang kalsium.

Kaolin nggunakake

Kaolin duwe macem-macem panggunaan, utamane kanggo nggawe kertas, keramik lan bahan tahan api, lan sing nomer loro kanggo lapisan, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih.

Kaolin minangka mineral non-logam, sejenis lempung lan lempung sing didominasi mineral lempung kaolinite. Iki dijenengi sawise Desa Gaoling, Kutha Jingde, Provinsi Jiangxi. Kaolin murni putih, alus, alus lan alus, kanthi plastisitas lan tahan geni. Komposisi mineral utamane kalebu kaolinite, halloysite, hydromica, illite, montmorillonite, quartz, feldspar lan mineral liyane.

1. Aplikasi kaolin ing industri keramik: Kaolin kanggo industri keramik minangka serangkaian produk sing diproduksi kanthi bahan baku berkualitas tinggi lan teknologi canggih lan peralatan. Produk kasebut nduweni kemurnian tinggi, sifat kimia stabil, lan duwe kaunggulan performa fisik unik sing padha karo varietas domestik sing padha. Produk keramik sing diproduksi yaiku putih, padhet, kekuatan mekanik dhuwur, lan produk bermutu.

2. Aplikasi kaolin ing industri karet: Kaolin sing digunakake ing industri karet digawe saka bahan baku bermutu tinggi lan disempurnakake kanthi elutriasi. Produk kasebut duwe ukuran partikel sing apik, lembab kurang, adsorpsi PH lan DPG stabil, lan volume sedimentasi luwih dhuwur tinimbang indeks sing ditemtokake dening Kementerian Industri Kimia.

3. Aplikasi kaolin ing kabel lan pemrosesan kabel: Aditif fungsional Kaolin uga akeh digunakake ing proses kabel lan kabel, utamane kanggo kabel EPDM.

4. Aplikasi kaolin ing produksi pertanian: kaolin sing dikalsin duwe efek pamblokiran ing sinar inframerah kanthi panjang gelombang 7-25μm. Yen kaolin sing dikalsinasi ditambahake, suhu wengi ing film pertanian bisa ditambah 2-3°C. Nyuda bedane suhu ing awan lan wengi, sing nyebabake tuwuh panen.

5. Aplikasi kaolin ing industri pelapisan: kaolin sing dikalsinasi minangka pigmen extender silikat aluminium sing diproses khusus lan aditif multifungsi. Nduweni keputihan sing dhuwur, isi sing ora resik, ora duwe bahan kimia sing kuwat, gampang disebar ing sistem adhedhasar banyu lan berminyak, lan bisa ditrapake Paint, cat, dempul lan segel adhedhasar banyu.

6. Aplikasi kaolin ing industri tinta: kaolin kanggo industri tinta diproduksi nganggo bahan baku berkualitas tinggi lan teknologi canggih lan peralatan. Produk kasebut nduweni kemurnian tinggi lan sifat fisik lan kimia sing stabil. Iki bisa ngganti bagean saka titanium dioksida, nyuda biaya produksi tinta, lan nambah jangkoan mangsi. Kekuwatan, kekuatan tinting, ningkatake adsorpsi mangsi, rologi, gravitasi tartamtu cahya, anti-udan, saéngga bisa ningkatake kualitas tinta.

7. Aplikasi kaolin ing industri lem: kaolin digunakake ing industri lem, sing diisi karo bahan baku berkualitas tinggi lan teknologi canggih lan peralatan. Produk kasebut nduweni sifat fisik lan kimia sing stabil, viskositas dhuwur, keputihan sing apik, suspensi lan fluiditas sing apik, lan ora ana jamur. Iki minangka pengisi lem murah sing murah. Pabrik domestik nggunakake bubuk kaolin kanggo ngganti pati jamur sing larang.

8. Aplikasi kaolin ing industri plastik: industri plastik nggunakake plastik rekayasa kaolin, plastik khusus, lan kaolin modifikasi khusus kanggo aksesoris kabel. Diolehake kanthi milih bahan baku sing dhuwur lan unggul, nggunakake teknologi lan peralatan canggih, lan diowahi nganggo kalsinasi lan agen kopling.

9. Aplikasi kaolin ing industri petrokimia: digunakake minangka katalis ing pangolahan minyak bumi. Amarga katalis sing disiapake dening kaolin, nduweni aktivitas matrik sing luwih dhuwur, resistensi sing luwih kuat tumrap polusi logam abot, aktivitas katalitik lan selektivitas sing luwih apik.

10. Kaolin akeh digunakake ing industri kertas. Ana rong area utama, siji yaiku pengisi sing digunakake ing proses papermaking, lan liyane yaiku pigmen sing digunakake ing proses nutupi permukaan.

11. Aplikasi kaolin ing industri berkembang. Kaolin nduweni keputihan lan kecerahan sing dhuwur, nyerep banyu sing alus, kuwat lan gampang diurai lan ditundha ing banyu, plastisitas sing apik lan adhesi sing dhuwur, isolasi listrik sing apik, kelarutan asam sing apik, adsorpsi ion lan kinerja ijol-ijolan ion sing kuat, daya tahan sintertrasi sing apik lan tahan panas banget.


Wektu kiriman: Aug-22-2020
gtag ('config', 'AW-593496593');