headb
  • Klasifikasi Kalsium Karbonat

    Kalsium Karbonat bisa dipérang dadi: kalsium abot Karbonat, kalsium ringan Karbonat, kalsium aktif Karbonat, gas fluk desulfurisasi kalsium Karbonat, kalsium karbonat superfine, lsp .
    Waca liyane
  • Migunakake bubuk kalsium

    1. Bubuk kalsium kanggo industri karet bubuk Kalsium kanggo karet karet: (400 bolong, putih: 93%, isi kalsium: 96%). Wêdakakêna kalsium minangka salah sawijining pengisi paling gedhe sing digunakake ing industri karet. Wêdakakêna kalsium sing akeh diisi karet, sing bisa nambah volume produke ...
    Waca liyane
  • Panganggone barium sulfat ing lapisan

    Barium sulfat minangka bubuk kristal putih, putih putih, mineral, asam lan alkali resistensi penting, stabilitas sing apik, sampeyan bisa maca kekerasan gedhe, ora magnetik, ora beracun, lan ramah lingkungan, digunakake digunakake Digunakake ing macem-macem lapisan, tinta, rubbe ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan aplikasi titanium dioksida ing plastik

    Aplikasi titanium dioksida ing produk plastik, saliyane daya ndhelik sing dhuwur, nyuda warna sing akeh lan sifat pigmen liyane, bisa uga nambah resistensi panas, resistensi cahya, lan tahan cuaca produk plastik, lan nglindhungi produk plastik saka UV cahya ....
    Waca liyane
  • Peran titanium dioksida ing lapisan

    Aplikasi Titanium Dioxide ing Coating Industry Titanium dioxide minangka salah sawijining komponen sing ora bisa ditindakake ing produksi lapisan. Peranane ora mung kanggo nutupi lan dekorasi, nanging uga kanggo nambah sifat fisik lan kimia saka lapisan, lan kanggo nambah kekuatan mekanik, ...
    Waca liyane
  • Migunakake barium sulfat sing diendheg

    panggunaan: 1. Digunakake ing cat lan cat - bisa digunakake minangka pangisi kanggo cat lan cat kanggo ngganti bahan baku sing luwih larang kayata barium sulfat, lithopone, titanium dioxide, silika aktif, lan liya-liyane, sing cocog kanggo ngontrol viskositas cet lan nggawe produk dadi luwih cerah, S ...
    Waca liyane
  • Aja ngremehake titanium dioksida ing lapisan kasebut

    1. Peran titanium dioksida ing lapisan Coatings biasane kasusun saka patang bagean: zat film, pigmen, pelarut lan aditif. Pigmen ing lapisan duwe kekuatan ndhelikake tartamtu. Ora mung bisa nutupi warna asli obyek sing dilapisi, nanging uga menehi lapisan ...
    Waca liyane
gtag ('config', 'AW-593496593');