headb

Barium sulfat alami

Katrangan singkat:

Barium sulfat alami, bijih barium sulfat kelas dhuwur sing dipilih lan diproduksi kanthi teknologi klasifikasi pabrik bal canggih. Produk kasebut duwe distribusi ukuran partikel sing sempit, area permukaan spesifik cilik lan stabilitas kimia sing dhuwur. Kandhutan barium sulfat sing dhuwur, putih dhuwur, kemurnian dhuwur, tahan tuwa. Sanalika, kenceng, konsistensi lan tahan aus produk bisa ditambah, lan stabilitas apik. Bisa nyedhot sinar X lan sinar γ, lan menehi bahan kanthi kapadhetan sing luwih dhuwur lan finish permukaan.
Barium sulfate bisa digunakake minangka extender kanggo nyuda jumlah titanium dioxide sing digunakake lan nambah efisiensi. Penyerapan minyak sing sithik lan nambah konsentrasi volume bisa ngirit luwih akeh bahan dhasar resin.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-C1000

YM-C2000

YM-C3000

YM-C6000

Konten BaSO4% ≥

85-95

85-95

96

96

Gravitasi Khusus

4.2-4.3

4.2-4.3

4.2-4.3

4.2-4.3

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,02

0,01

0,01

Penyerapan minyak g / 100g

12-18

12-18

12-16

12-16

105molah malih,%

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe% ≤

0,3

0,3

0,1

0,1

Garam larut ing banyu,% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

nilai pH

6-8

6-8

6-8

6-8

Keputihan ≥

93

93

95

95

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Barium sulfate akeh digunakake ing macem-macem pangisi bubuk, lapisan, cat, tinta, karet lan plastik. Iki uga bisa digunakake minangka agen nutupi permukaan, agen ukuran, lan agen bobot. Iki uga digunakake ing pembuatan kertas, keramik, baterai panyimpenan, enamel, Kosmetik lan lapangan liyane.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');