headb

Nano barium sulfat

Katrangan singkat:

Nggunakake nanoteknologi teknologi tinggi, produk kasebut bubuk bubuk organik lan anorganik. Distribusi ukuran partikel sempit, stabilitas kimia sing apik, aktivasi tingkat tinggi, dispersi sing apik, keputihan dhuwur lan karakteristik liyane. Kemurnian dhuwur, resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur lan ora ana gloss, resistensi semprotan uyah sing apik lan resistensi cuaca. Bisa digunakake ing macem-macem cat adhedhasar banyu, cat kayu adhedhasar banyu, tinta, plastik lan produk liyane. Bisa njaga transparansi produk. Bisa digunakake minangka masterbatch transparan barium sulfat, lan bisa nambah gloss permukaan, atose film cet, tahan cuaca, lan Fokus tambahan kanggo nyuda biaya.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-N101

YM-N103

YM-N202

YM-N208

Konten BaSO4% ≥

98

98

97

97

Gravitasi Khusus

4.1

4..1

4.1

4.1

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,02

0,01

0,01

Penyerapan minyak g / 100g

14-20

14-20

14-20

14-20

105molah malih,%

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

Garam larut ing banyu,% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

nilai pH

6-9

6-9

6-9

6-9

Keputihan ≥

96

96

96

96

Ukuran partikel D50μm

1

1

0,2

0,1

Perawatan lumahing

Nomer bolong: kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Nano barium sulfat bisa digunakake minangka bubuk, cat, pengisi plastik, utamane lapisan cat gloss tinggi, plastik, PP gloss tinggi

Cat, cat adhedhasar kinclong banyu sing dhuwur.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');