headb

Barium sulfat sing diowahi

Katrangan singkat:

Kanggo nambah kinerja produk, perawatan antarmuka kimia ditindakake ing barium sulfat. Produk kasebut wis diolah nganggo permukaan organik utawa anorganik kanggo nyuda ketegangan permukaan lan bisa nyebar uga kompatibilitas. Modifikasi barium sulfat nduweni distribusi ukuran partikel sempit, keputihan sing dhuwur banget, lan ora ana impurities. Nduwe afinitas sing kuat lan menehi bahan kerapatan lan permukaan sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-H120

YM-H220

YM-H330

YM-H660

Konten BaSO4% ≥

95

95

96

96

Gravitasi Khusus

4.2-4.3

4.2-4.3

4.2-4.3

4.2-4.3

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,02

0,01

0,01

Penyerapan minyak g / 100g

12-18

12-18

12-16

12-16

105molah malih,%

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe% ≤

0,3

0,3

0,1

0,1

Garam larut ing banyu,% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

nilai pH

5.5-9

5.5-9

5.5-9

5.5-9

Keputihan ≥

95

95

95

95

Perawatan lumahing

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Barium sulfat sing diowahi bisa digunakake minangka pangisi fungsional khusus. Produk umume digunakake ing plastik, lapisan, tinta, cat otomotif, cat, lan industri cat lateks. Diiseni produk karet, PP gloss tinggi, masterbatch warna, masterbatch transparan barium sulfat lan produk liyane.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');