headb
  • High whiteness lithopone BA311

    Lithopone putih pucet BA311

    Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA311 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun, sing nduwèni ciri keputihan sing luwih dhuwur, kekuatan ndhelik sing kuwat, kehalusan, tahan suhu dhuwur lan tahan cuaca sing kuwat tinimbang lithopone tradisional.

  • High whiteness Lithopone BA312

    Keputihan dhuwur Lithopone BA312

    Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA312 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun lan ora polusi. Iki digunakake ing pasar kanthi kaluwihan putih putih lan ndhelikake kanthi dhuwur. Iki adhedhasar BA311 lan luwih bisa nambah daya ndhelikake produk. , Dispersibilitas, lan tahan cuaca. Produk iki ngemot oksida amfoterik: silikon, agen lapisan aluminium, resistensi asam lan alkali, tahan cuaca sing kuat, anti kekuningan, keputihan dhuwur, dispersi sing apik, ukuran partikel sing seragam, tenaga warna sing kuat lan daya decoloring, ora gampang nyebar kuning.

  • Lithopone B301

    Lithopone B301

    B301 Lithopone minangka lithopon tujuan umum, tampilan bubuk putih, ora beracun, tanpa rasa, tanpa ambu, ora larut ing banyu, stabil kimia lan tahan alkali, lan ngetokake gas H2S nalika ketemu karo asam.

  • Lithopone B311

    Lithopone B311

    Wêdakakêna B311 Lithopone minangka bubuk Lithopone tujuan umum kanthi tampilan putih. Adhedhasar B301, B311 nambah kekuwatan ndhelikake lan dispersibilitas bubuk Lithopone. Nduweni stabilitas kimia sing luwih kuat lan distribusi ukuran partikel sing seragam. Pigmen putih adhedhasar titanium dioksida.

gtag ('config', 'AW-593496593');