headb

Kalsium karbonat entheng

Katrangan singkat:

Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Kapadhetan relatif yaiku 2,71. Bahan-bahan kasebut bosok ing 825 ~ 896,6 ℃ lan bosok dadi kalsium oksida lan karbon dioksida udakara 825. Titik lebur yaiku 1339 ° C, lan titik leleh 1289 ° C ing 10,7 MPa. Meh ora larut ing banyu lan alkohol. Iki larut ing asam encer lan ngetokake karbon dioksida sekaligus, nuduhake reaksi eksotermik. Uga larut ing larutan amonium klorida. Meh ora larut ing banyu.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-P20

YM-P25

YM-P30

YM-P32

Konten CaCO3% ≥

97

97

98

98

Gravitasi Khusus

2.7

2.7

2.7

2.7

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,01

0,002

0,002

Penyerapan minyak g / 100g

25-35

25-35

25-35

25-35

HCL Ing larut,% ≤

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe2O3% ≤

0,02

0,02

0,01

0,01

Kelembapan,% ≤

0,8

0,8

0,5

0,5

nilai pH

8-9

8-9

8-9

8-9

Keputihan ≥

97

97

98

98

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Iki digunakake kanthi akeh ing lapisan, cat, plastik, plastik, karet lan industri liyane, digunakake ing produksi sintesis organik, metalurgi, kaca lan asbes, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake minangka bahan baku kanggo bubuk waja, pasta gigi lan liya-liyane kosmetik Digunakake ing karet, plastik, kabel lan kabel, lapisan bahan bangunan lan industri liyane, kanthi penyerapan minyak sing sithik, fluiditas sing apik, lan kinerja pangolahan sing apik; nambah kateguhan produk; nambah gloss produk; nyuda biaya produksi.

 

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas anyaman plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');