headb
  • Washed Kaolin

    Wisuh Kaolin

    Kaolin minangka mineral non-logam, sejenis lempung lan lempung lempeng sing didominasi kaolinite lan mineral lempung. Iki nduweni sifat fisik lan kimia kayata plastisitas lan tahan geni. Nduweni macem-macem panggunaan, umume digunakake ing papermaking, keramik lan bahan tahan api, diikuti karo lapisan, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih, lan plastik, cat, pigmen, roda grinding, potlot, saben dina kosmetik, sabun, Obat-obatan, obat-obatan, tekstil, minyak bumi, bahan kimia, bahan bangunan, pertahanan nasional lan sektor industri liyane.

    Kehalusan dipérang dadi 325 bolong, 600 bolong., 800 bolong, 1250 bolong, disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

  • Calcined kaolin

    Kaolin dikalkulasi

    Kaolin minangka mineral non-logam. Yaiku jinis lempung lan watu lempung sing didominasi mineral lempung kaolinite. Kaolin murni putih, alus, alus lan alus, kanthi plastisitas lan tahan geni. Umume digunakake ing pembuatan kertas, keramik lan bahan tahan api, lan sing nomer loro digunakake kanggo nutupi, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih.

gtag ('config', 'AW-593496593');