headb
  • Iron Oxide Black

    Ireng Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.
    Model produk utama: wesi oksida ireng: 330.722

  • Iron Oxide Red

    Wesi Oksida Abang

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.
    Model produk utama: wesi oksida abang: H110, Y101, H130, H101, H190, lsp;

  • Iron Oxide Yellow

    Kuning Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.

  • Iron Oxide Green

    Wesi Oksida Wesi

    Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.

gtag ('config', 'AW-593496593');