headb

Wesi Oksida Abang

Katrangan singkat:

Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.
Model produk utama: wesi oksida abang: H110, Y101, H130, H101, H190, lsp;


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja produk:

Jinis

Konten

Penyerapan minyak

Saringan residu

Larut banyu

Kelembapan

Ph

kapadhetan

Bedane warna △ E

Kekuwatan tinting%

(%)

(ml / 100g)

(%)

(%)

(%)

g / cmз

Oksida Wesi Abang

Y101
110
120
130
230
140
180
190

≥96
≥96
≥96
≥96
≥96
≥96
≥96
95

15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25
15 ~ 25

≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤ 0,5

≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤0.3
≤ 0,5

≤1.0
≤1.0
≤1.0
≤1.0
≤1.0
≤1.0
≤1.0
≤1.0

3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7
3 ~ 7

0.7-1.1
0.7-1.1
0.7-1.1
0.7-1.1
0.8-1.2
0.9-1.3
1.3-1.7
0.7-1.1

1
1
1
1
1
1
1
≤ 1

95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105
95 ~ 105

 

Bidang aplikasi: Cocog kanggo macem-macem lapisan lan pewarnaan cat, lan bisa digunakake kanggo pewarnaan lapisan primer, dempul lan ndhuwur ing cat. Cocog kanggo industri konstruksi, semen warna, minangka agen pewarna kanggo ubin warna, bata, marmer buatan, plester, lantai terrazzo, lukisan tembok, jubin lantai trotoar, jubin warna, lan liya-liyane. Miturut kabutuhan nyata, bisa digunakake minangka pewarna utawa pengisi poliolefin, resin vinil, resin ABS, polistirena, polikarbonat, nilon lan polyoxymethylene lan produk plastik lan karet liyane.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');