headb

Wesi Oksida Wesi

Katrangan singkat:

Wesi oksida wujude bubuk, kanthi warna abang, kuning, ireng, ijo, lan liya-liyane, lan nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kekuwatan ndhelikake kuwat, daya tinting dhuwur, warna alus, kinerja stabil, resistensi alkali, stabilitas tartamtu kanggo asam lemah lan asam langka, resistensi cahya sing apik banget, tahan cuaca, ora larut ing banyu lan pelarut organik, tahan karat sing apik Perane cahya ultraviolet.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja produk:

Jeneng produk

Jinis

Fe3O4

Penyerapan minyak

Saringan residu

Larut banyu

Kelembapan

PH

Bedane warna

Kekuwatan tinting

Oksida Wesi Ijo

5605

>43

25-35

≤0.4

≤3.0

≤1.0

6-9

≤1.0

95~105

Bidang aplikasi: Cocog kanggo macem-macem lapisan lan pewarnaan cat. Cocog kanggo industri konstruksi, semen warna, agen pewarna kanggo ubin warna, bata, terrazzo lemah, lukisan tembok, jubin lantai trotoar, jubin warna, jubin, lsp.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');