headb

Keputihan dhuwur Lithopone BA312

Katrangan singkat:

Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA312 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun lan ora polusi. Iki digunakake ing pasar kanthi kaluwihan putih putih lan ndhelikake kanthi dhuwur. Iki adhedhasar BA311 lan luwih bisa nambah daya ndhelikake produk. , Dispersibilitas, lan tahan cuaca. Produk iki ngemot oksida amfoterik: silikon, agen lapisan aluminium, resistensi asam lan alkali, tahan cuaca sing kuat, anti kekuningan, keputihan dhuwur, dispersi sing apik, ukuran partikel sing seragam, tenaga warna sing kuat lan daya decoloring, ora gampang nyebar kuning.


Detail Produk

Tag Produk

1. Panganggone lithopone:

1. tahan panas sing apik, bisa nambah resistensi cuaca, nyegah ganggang, nyuda biaya, lan nduweni keputihan sing apik banget kanthi daya ndhelik.

2. Lithopone luwih migunani tinimbang seng sulfida. Struktur sing padha karo seng sulfida, ngemot barium sulfat lan nduweni daya tahan sing luwih murah. Resistensi chalking sing kurang apik. Regane murah, saengga bisa ngganti titanium dioksida.

3. Lithopone bisa digunakake kanggo pewarnaan cat, tinta, karet, lsp.

2. Lithopone:

Wêdakakêna kristal putih. Iki campuran zinc sulfide lan barium sulfate. Semakin akeh seng sulfida, saya kuwat daya ndhelikake lan kualitase luwih dhuwur. Lithopone, uga dikenal minangka lithopone, dawane 4,136 ~ 4,34 g / cm3 lan ora larut ing banyu. Bakal gampang bosok kanggo ngasilake gas hidrogen sulfida yen kena asam, nanging ora bakal bisa digunakake nalika kena larutan hidrogen sulfida lan alkali. Werna abu-abu cilik nalika kena sinar ultraviolet ing srengenge suwene 6 nganti 7 jam, lan mulihake warna asline nalika dipasang ing papan sing peteng. Gampang dioksidasi ing udhara, lan aglomerat lan rusak sawise lembab.

Kinerja produk:

Barang

Indeks
Gunggunge seng sulfida & barium sulfida,% (m / m)

> =

99.5

Seng oksida,% (m / m)

<=

0,1

Masalah volatil ing 105 derajat,% (m / m)

<=

0,3

Larut banyu,% (m / m)

<=

0,3

PH

6.6–8.2

Indeks bias

2,55

Sisa ing ayakan (63μm bolong),% (m / m)

<=

0,1

keputihan

97.5

Nilai penyerapan minyak,% (g / 100g)

14

Daya nyuda warna (dibandhingake karo sampel standar),%

> =

107

Daya ndhelikake (rasio kontras)

Ora kurang saka 5% (conto stansard)

Wilayah aplikasi: digunakake ing lapisan, bubuk, plastik, profil, cat, cat lateks, karet, kertas, lan kulit.

Kemasan: kantong komposit plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');