headb

Lithopone putih pucet BA311

Katrangan singkat:

Wêdakakêna Lithopone putih dhuwur BA311 minangka jinis bubuk Lithopone ijo sing ora beracun, sing nduwèni ciri keputihan sing luwih dhuwur, kekuatan ndhelik sing kuwat, kehalusan, tahan suhu dhuwur lan tahan cuaca sing kuwat tinimbang lithopone tradisional.


Detail Produk

Tag Produk

1. Panganggone lithopone:

1. tahan panas sing apik, bisa nambah resistensi cuaca, nyegah ganggang, nyuda biaya, lan nduweni keputihan sing apik banget kanthi daya ndhelik.

2. Lithopone luwih migunani tinimbang seng sulfida. Struktur sing padha karo seng sulfida, ngemot barium sulfat lan nduweni daya tahan sing luwih murah. Resistensi chalking sing kurang apik. Regane murah, saengga bisa ngganti titanium dioksida.

3. Lithopone bisa digunakake kanggo pewarnaan cat, tinta, karet, lsp.

2. Lithopone:

 Wbubuk kristal hite. Iki campuran zinc sulfide lan barium sulfate. Semakin akeh seng sulfida, saya kuwat daya ndhelikake lan kualitase luwih dhuwur. Lithopone, uga dikenal minangka lithopone, dawane 4,136 ~ 4,34 g / cm3 lan ora larut ing banyu. Bakal gampang bosok kanggo ngasilake gas hidrogen sulfida yen kena asam, nanging ora bakal bisa digunakake nalika kena larutan hidrogen sulfida lan alkali. Werna abu-abu cilik nalika kena sinar ultraviolet ing srengenge suwene 6 nganti 7 jam, lan mulihake warna asline nalika dipasang ing papan sing peteng. Gampang dioksidasi ing udhara, lan aglomerat lan rusak sawise lembab.

Produk kinerja:

Barang

Indeks

Gunggunge seng sulfida & barium sulfida,% (m / m)

> =

99

Seng oksida,% (m / m)

<=

0,1

Masalah volatil ing 105 derajat,% (m / m)

<=

0,3

Larut banyu,% (m / m)

<=

0,3

PH

 

6.6–8.2

Indeks bias

 

2.15

Sisa ing ayakan (63μm bolong),% (m / m)

<=

0,1

keputihan

 

97

Nilai penyerapan minyak,% (g / 100g)

 

16

Daya nyuda warna (dibandhingake karo sampel standar),%

> =

105

Daya ndhelikake (rasio kontras)

 

Ora kurang saka 5% (conto stansard)

Wilayah aplikasi: digunakake ing lapisan, bubuk, plastik, profil, cat, cat lateks, karet, kertas, lan kulit.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.

1. Panganggone lithopone:

1. tahan panas sing apik, bisa nambah resistensi cuaca, nyegah ganggang, nyuda biaya, lan nduweni keputihan sing apik banget kanthi daya ndhelik.

2. Lithopone luwih migunani tinimbang seng sulfida. Struktur sing padha karo seng sulfida, ngemot barium sulfat lan nduweni daya tahan sing luwih murah. Resistensi chalking sing kurang apik. Regane murah, saengga bisa ngganti titanium dioksida.

3. Lithopone bisa digunakake kanggo pewarnaan cat, tinta, karet, lsp.

2. Lithopone:

 Wbubuk kristal hite. Iki campuran zinc sulfide lan barium sulfate. Semakin akeh seng sulfida, saya kuwat daya ndhelikake lan kualitase luwih dhuwur. Lithopone, uga dikenal minangka lithopone, dawane 4,136 ~ 4,34 g / cm3 lan ora larut ing banyu. Bakal gampang bosok kanggo ngasilake gas hidrogen sulfida yen kena asam, nanging ora bakal bisa digunakake nalika kena larutan hidrogen sulfida lan alkali. Werna abu-abu cilik nalika kena sinar ultraviolet ing srengenge suwene 6 nganti 7 jam, lan mulihake warna asline nalika dipasang ing papan sing peteng. Gampang dioksidasi ing udhara, lan aglomerat lan rusak sawise lembab.

Produk kinerja:

Barang

Indeks

Gunggunge seng sulfida & barium sulfida,% (m / m)

> =

99

Seng oksida,% (m / m)

<=

0,1

Masalah volatil ing 105 derajat,% (m / m)

<=

0,3

Larut banyu,% (m / m)

<=

0,3

PH

 

6.6–8.2

Indeks bias

 

2.15

Sisa ing ayakan (63μm bolong),% (m / m)

<=

0,1

keputihan

 

97

Nilai penyerapan minyak,% (g / 100g)

 

16

Daya nyuda warna (dibandhingake karo sampel standar),%

> =

105

Daya ndhelikake (rasio kontras)

 

Ora kurang saka 5% (conto stansard)

 

Wilayah aplikasi: digunakake ing lapisan, bubuk, plastik, profil, cat, cat lateks, karet, kertas, lan kulit.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');