headb

Kalsium karbonat sing abot

Katrangan singkat:

Kalsium karbonat berkualitas tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-G30

YM-G33

YM-G36

YM-G38

Konten CaCO3% ≥

98

98

98

98

Gravitasi Khusus

2.7

2.7

2.7

2.7

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,01

0,002

0,002

Penyerapan minyak g / 100g

25-35

25-35

25-35

25-35

HCL Ing larut,% ≤

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe2O3% ≤

0,3

0,3

0,1

0,1

Kelembapan,% ≤

0,3

0,3

0,3

0,3

nilai pH

7-9

7-9

7-9

7-9

Keputihan ≥

98

98

98

98

Ukuran partikel D50μm

Perawatan lumahing

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Kalsium karbonat abot digunakake ing lapisan, plastik, plastik kalsium anyar, kabel, pembuatan kertas, kosmetik, kaca, obat, cat, tinta, kabel, isolasi listrik, panganan, tekstil, pakan, adesif, sealant, aspal, bahan bangunan yaiku digunakake kanggo ngisi bahan ing produk kayata langit-langit geni lan watu buatan.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas anyaman plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');