headb

FAQ

Pitakon Kerep

Suwene kiriman sampeyan?

Sajrone 7 dina sawise nampa prabayar utawa L / C.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T utawa L / C utawa O / A

Dokumen apa sing sampeyan sediakake?

Biasane, kita nyedhiyakake Invoice Komersial, Listing Packing, Bill of loading, COA, sertifikat Kesehatan lan sertifikat Asal. PLS supaya ngerti yen pasar sampeyan duwe syarat khusus.

Kepiye cara njupuk conto?

Mohon kirim alamat sampeyan, kita diajeni kanggo menehi conto


gtag ('config', 'AW-593496593');