headb
  • Superfine heavy calcium carbonate

    Ningkatake kalsium karbonat sing abot

    Kalsium karbonat berkualitas tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

  • High gloss calcium carbonate

    Kalsium karbonat gloss dhuwur

    Kalsium karbonat gloss tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

  • Active Nano Calcium Carbonate

    Karbonat Kalsium Nano Aktif

    Kalsium karbonat nano disiapake kanthi metode karbonisasi sing diwasa lan maju, sing duwe kaluwihan kapadhetan rendah, kemurnian tinggi, dispersi sing apik lan reologi sing dhuwur.
    Iki digunakake kanthi umum kanggo ngisi karet, plastik, lapisan, tinta, lan liya-liyane, sing nyuda biaya ekonomi nalika nambah kekerasan, kekuwatan (resistensi regangan lan pengaruh), keputihan lan permukaan ing ndhuwur produk, lan nambah proses kanthi signifikan kinerja polimer.

  • Active light calcium carbonate

    Kalsium karbonat cahya aktif

    Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Sawise perawatan aktivasi, distribusi ukuran partikel kasebut seragam lan hidrofobik sing akeh banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.

  • Active heavy calcium carbonate

    Kalsium karbonat abot aktif

    Kalsium karbonat sing abot diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik. Kalsium karbonat abot sing diuripake sawise perawatan aktivasi, struktur molekul diganti, distribusi ukuran partikel seragam, lan hidrofobik banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.

  • Light calcium carbonate

    Kalsium karbonat entheng

    Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Kapadhetan relatif yaiku 2,71. Bahan-bahan kasebut bosok ing 825 ~ 896,6 ℃ lan bosok dadi kalsium oksida lan karbon dioksida udakara 825. Titik lebur yaiku 1339 ° C, lan titik leleh 1289 ° C ing 10,7 MPa. Meh ora larut ing banyu lan alkohol. Iki larut ing asam encer lan ngetokake karbon dioksida sekaligus, nuduhake reaksi eksotermik. Uga larut ing larutan amonium klorida. Meh ora larut ing banyu.

  • Heavy calcium carbonate

    Kalsium karbonat sing abot

    Kalsium karbonat berkualitas tinggi diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik.

gtag ('config', 'AW-593496593');