headb

Kaolin dikalkulasi

Katrangan singkat:

Kaolin minangka mineral non-logam. Yaiku jinis lempung lan watu lempung sing didominasi mineral lempung kaolinite. Kaolin murni putih, alus, alus lan alus, kanthi plastisitas lan tahan geni. Umume digunakake ing pembuatan kertas, keramik lan bahan tahan api, lan sing nomer loro digunakake kanggo nutupi, pengisi karet, kaca enamel lan bahan baku semen putih.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis 

Barang

Indeks

Silikon dioksida,%

> =

50

aluminium oksida,%

45–48

Ferric oksida,%

<=

0,25

Titanium dioksida,%

<=

0,2

Kelangan kobongan,%

3.1

Kandhungan banyu

0,3

PH

6.0-7.0

Penyerapan minyak

40–45

Dianggo:

  1. Industri kertas: tinta kaolin kalkulus duwe panyerepan sing apik lan tingkat ndhelik sing dhuwur, sing bisa ngganti titanium dioksida sing larang. Iki cocog banget kanggo pelapis pisau dhokter kanthi kecepatan tinggi. Kaolin sing dikalkal minangka pangisi uga bisa nambah sipat nulis lan nyithak kertas, lan nambah kertas. Kesetaraan, kelancaran lan gloss kertas bisa nambah opacity, permeabilitas udara, keluwesan, nyithak lan nulis ing kertas, lan nyuda biaya.
  2. Industri lapisan: Panggunaan kaolin sing dikalsin ing industri lapisan bisa nyuda jumlah titanium dioksida, nggawe film lapisan duwe karakteristik sing apik, lan ningkatake proses pangolahan, panyimpenan lan aplikasi lapisan kasebut. Jumlah kaolin kalsin sing digunakake ing lapisan medium lan kelas dhuwur yaiku 10-30%, lan kaolin kalsin sing digunakake biasane 70-90% kanthi isi -2um
  3. Industri plastik: Ing plastik teknik lan plastik umume, jumlah kaolin sing diisi yaiku 20-40%, sing digunakake minangka bahan pengisi lan penguat. Kaolin sing dikalkulasi digunakake ing kabel PVC kanggo nambah sifat listrik plastik.
  4. Industri karet: Industri karet nggunakake kaolin akeh, lan rasio ngisi karet kisaran 15 nganti 20%. Kaolin sing dikalsinasi (kalebu modifikasi permukaan) bisa ngganti karbon ireng lan karbon putih kanggo ngasilake produk karet warna-warni, ban, lsp.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    gtag ('config', 'AW-593496593');