headb
  • 1250 mesh superfine precipitated barium sulfate

    1250 bolong superfine endapan barium sulfat

    Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih ing njero negeri, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang impute mekanik, kehalusan seragam banget, bubuk putih amorf, ora beracun, larut ing banyu, larut ing asam sulfat sing asap, rada larut ing nggodhok Asam hidroklorat sacara kimia stabil, lan termal dikurangi dadi barium sulfida nganggo karbon. Ora bakal ngganti warna nalika nemoni hidrogen sulfida utawa gas beracun ing udhara. Iki minangka produk bermutu tinggi saka produk domestik sing padha, menehi kerapatan dhuwur lan bahan permukaan.

  • Barium sulphate for glass

    Sulfat barium kanggo gelas

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Barium sulfate for brake pads

    Barium sulfat kanggo bantalan rem

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Natural barium sulfate

    Barium sulfat alami

    Barium sulfat alami, bijih barium sulfat kelas dhuwur sing dipilih lan diproduksi kanthi teknologi klasifikasi pabrik bal canggih. Produk kasebut duwe distribusi ukuran partikel sing sempit, area permukaan spesifik cilik lan stabilitas kimia sing dhuwur. Kandhutan barium sulfat sing dhuwur, putih dhuwur, kemurnian dhuwur, tahan tuwa. Sanalika, kenceng, konsistensi lan tahan aus produk bisa ditambah, lan stabilitas apik. Bisa nyedhot sinar X lan sinar γ, lan menehi bahan kanthi kapadhetan sing luwih dhuwur lan finish permukaan.
    Barium sulfate bisa digunakake minangka extender kanggo nyuda jumlah titanium dioxide sing digunakake lan nambah efisiensi. Penyerapan minyak sing sithik lan nambah konsentrasi volume bisa ngirit luwih akeh bahan dhasar resin.

  • Precipitated barium sulfate

    Sulfat barium presipitasi

    Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih ing njero negeri, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang impute mekanik, kehalusan seragam banget, bubuk putih amorf, ora beracun, larut ing banyu, larut ing asam sulfat sing asap, rada larut ing nggodhok Asam hidroklorat sacara kimia stabil, lan termal dikurangi dadi barium sulfida nganggo karbon. Ora bakal ngganti warna nalika nemoni hidrogen sulfida utawa gas beracun ing udhara. Iki produk berkualitas tinggi saka produk domestik sing padha. Kajaba saka barium sulfat ing aplikasi bisa menehi gloss bahan dhuwur, dispersiane apik, lan bisa nyuda biaya.

  • Modified barium sulfate

    Barium sulfat sing diowahi

    Kanggo nambah kinerja produk, perawatan antarmuka kimia ditindakake ing barium sulfat. Produk kasebut wis diolah nganggo permukaan organik utawa anorganik kanggo nyuda ketegangan permukaan lan bisa nyebar uga kompatibilitas. Modifikasi barium sulfat nduweni distribusi ukuran partikel sempit, keputihan sing dhuwur banget, lan ora ana impurities. Nduwe afinitas sing kuat lan menehi bahan kerapatan lan permukaan sing luwih dhuwur.

  • High gloss barium sulfate

    Sulfat barium sulfat dhuwur

    Sulfat barium sulfat sing dhuwur, biji bijih barium sulfat kelas dhuwur sing diprodhuksi dening panggilingan bola canggih lan teknologi klasifikasi. Produk kasebut nduweni kisaran distribusi ukuran partikel sempit, sifat kimia stabil, gloss apik, keputihan dhuwur, lan sifat dispersi lan leveling banget.
    Glatum barium sulfat dhuwur duwe tahan asam lan asam uyah alkali, resistensi suhu dhuwur, resistansi korosi, lan resistensi penuaan. Iki bisa ningkatake kekerasan, konsistensi lan tahan nganggo produk, lan nggawe produk mengkilat lan stabil. Uga bisa digunakake minangka extender kanggo nyuda jumlah titanium dioxide sing digunakake lan nambah efisiensi. Penyerapan minyak sing sithik lan nambah konsentrasi volume bisa ngirit luwih akeh bahan dhasar resin.

  • Nano barium sulfate

    Nano barium sulfat

    Nggunakake nanoteknologi teknologi tinggi, produk kasebut bubuk bubuk organik lan anorganik. Distribusi ukuran partikel sempit, stabilitas kimia sing apik, aktivasi tingkat tinggi, dispersi sing apik, keputihan dhuwur lan karakteristik liyane. Kemurnian dhuwur, resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur lan ora ana gloss, resistensi semprotan uyah sing apik lan resistensi cuaca. Bisa digunakake ing macem-macem cat adhedhasar banyu, cat kayu adhedhasar banyu, tinta, plastik lan produk liyane. Bisa njaga transparansi produk. Bisa digunakake minangka masterbatch transparan barium sulfat, lan bisa nambah gloss permukaan, atose film cet, tahan cuaca, lan Fokus tambahan kanggo nyuda biaya.

  • Barium sulfate for paint

    Barium sulfat kanggo cat

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Barium sulfate for rubber

    Barium sulfat kanggo karet

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Barium sulfate for batteries

    Barium sulfat kanggo batere

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

  • Barium sulfate for oil colour

    Barium sulfat kanggo warna minyak

    Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.

gtag ('config', 'AW-593496593');