headb

Barium sulfat kanggo karet

Katrangan singkat:

Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi utama barium sulfat kanggo karet:

1 Digunakake ing cat lan cat. Bisa digunakake minangka pangisi kanggo cat lan cat kanggo ngganti bahan baku sing regane larang kayata barium sulfat, lithopone, titanium dioxide, lan liya-liyane. Cocog kanggo ngontrol viskositas cat, nggawe produk dadi cerah lan stabil. Nambah kekandelan film, kekuwatan, lan daya tahan film

2 Digunakake ing industri plastik, bisa digunakake minangka pangisi bahan mentah ABS plastik kanggo nggawe produk mengkilat lan sekaligus ningkatake kekuatan produk, kaku lan resistensi aus

3 Digunakake ing industri karet, produk ing ngisor 28 um bisa digunakake kanthi akeh kanggo produk karet minangka pengisi, nyuda biaya, ningkatake kekerasan produk, tahan asam lan alkali lan tahan banyu, lan liya-liyane, lan efek penguatan sing apik ing karet alam lan karet sintetis.

4 Digunakake ing industri kertas, bubuk barite sing apik banget bisa digunakake kanggo kertas putih. Pengisi lan isi lapisan kanggo kertas sing dilapisi kanggo nambah keputihan lan nambah jangkoan permukaan.

Standar kualitas sulfarium barium: GB / T 2899-2008

Jeneng Indikator Produk kelas kapisan Produk kelas loro
Barium sulfat,% ≥ 98.0 97.0
Nilai PH 6,5 ~ 9.0 6.5 ~ 9.5
Larut banyu ,% ≤ 0,30 0,35
Molah malih ing 105 ℃ ,% ≤ 0,30 0,30
Wesi (diitung Fe) ,% ≤ 0,004 0,006
Sulfida (ing S) ,% ≤ 0,003 0,005
Banyu ,% ≤ 0,20 0,20
Penyerapan minyak,% 10 ~ 30 10 ~ 30

Kemasan lan panyimpenan barium sulfat:

Dikemas ing tas anyaman plastik sing ditenun nganggo bobot 25kg, 50kg, 1000kg saben tas, disimpen ing gudang garing. Aja nyimpen lan ngangkut barang kanthi warna supaya ora ketularan warna. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora bisa ngrusak paket.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');