headb

Barium sulfat kanggo cat

Katrangan singkat:

Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.


Detail Produk

Tag Produk

Barium sulfat kanggo cat:

1. Ing babagan lapisan, nduweni afinitas sing kuat. Nggunakake produk lan titanium dioksida ing proporsi tartamtu ing wektu sing padha bisa nggawe titanium dioksida luwih efektif kanggo ndhelikake lan nyuda jumlah titanium dioksida, utamane cocog kanggo cat otomotif. Gunakake cat tembok eksterior kelas dhuwur. Sanalika, ana peningkatan pinunjul ing kinerja anti-chalking.

2. Ing babagan lapisan bubuk, bisa nambah penylametan leveling lan gloss lapisan bubuk, lan kompatibilitas karo kabeh pigmen, sing bisa ningkatake lapisan bubuk kanggo nggayuh kekandelan film sing ideal ing proses lukisan lan nambah lapisan bubuk. Rating, nyuda jumlah lapisan bubuk, minangka produk sing kudu dipilih kanggo lapisan bubuk kelas dhuwur.

Migunakake barium sulfat kanggo nutupi bubuk:

Digunakake minangka bahan baku utawa pangisi kanggo cat, tinta, plastik, karet lan batre panyimpenan, agen lapisan kanggo kertas cetak lan kertas seni, agen ukuran kanggo industri tekstil. Produk kaca digunakake minangka klarifikasi, sing bisa ngrusak lan nambah gloss. Bisa digunakake minangka bahan tembok protèktif kanggo anti-radiasi. Iki uga digunakake ing industri keramik, enamel, parfum lan cat. Iki uga minangka bahan baku kanggo nggawe uyah barium liyane.

Standar kualitas sulfarium barium: GB / T 2899-2008

Jeneng Indikator Produk kelas kapisan Produk kelas loro
Barium sulfat,% ≥ 98.0 97.0
Nilai PH 6,5 ~ 9.0 6.5 ~ 9.5
Larut banyu ,% ≤ 0,30 0,35
Molah malih ing 105 ℃ ,% ≤ 0,30 0,30
Wesi (diitung Fe) ,% ≤ 0,004 0,006
Sulfida (ing S) ,% ≤ 0,003 0,005
Banyu ,% ≤ 0,20 0,20
Penyerapan minyak,% 10 ~ 30 10 ~ 30

Kemasan lan panyimpenan barium sulfat:

Dikemas ing tas anyaman plastik sing ditenun nganggo bobot 25kg, 50kg, 1000kg saben tas, disimpen ing gudang garing. Aja nyimpen lan ngangkut barang kanthi warna supaya ora ketularan warna. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora bisa ngrusak paket.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');