headb

Sulfat barium kanggo gelas

Katrangan singkat:

Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.


Detail Produk

Tag Produk

Gunakake barium sulfat kanggo kaca:

Umume digunakake ing produk kaca, minangka agen kaca, bisa dadi defoaming lan nambah gloss.

Sulfat barium kanggo kaca digunakake ing industri manufaktur kaca kanggo njlentrehake produk kaca. Produk sulphat barium ultra-halus diproduksi kanthi nggunakake bijih sulfat barium bermutu kanthi teknologi internasional internasional saiki. Produk kasebut minangka partikel kandhel kanthi distribusi ukuran partikel sempit lan stabilitas kimia sing dhuwur. Kandungan sulphate barium luwih saka 98%, keputihan dhuwur, ora ana bintik-bintik ireng, ora ana kotoran, dispersi sing apik, bisa mbukak kunci, resistensi asam sing apik, resistensi suhu dhuwur, lan tahan korosi. Bisa nambah atose produk lan tahan nyandhang.

  Fitur Produk:  

   1. Distribusi ukuran partikel sempit, kanthi area permukaan tartamtu sing cilik lan jumlah bahan dasar, gloss lan fluidity sing dhuwur bisa dipikolehi;

   2. Bahan kimia, inert, resistensi asam lan alkali, resistensi srengenge sing apik lan tahan cuaca;

   3. kemurnian dhuwur, sawetara kotoran, ora ana jejak kotoran bijih lan uyah (ora ana korosi utawa komponen sulfida);

4. Bisa nambah kekuatan, tahan ageman lan stabilitas geometris produk;

   5. Kompatibilitas sing apik karo matriks lan kombinasi sing cedhak

   6. pigmen stabil

7. gampang disebar.

Standar kualitas sulfarium barium: GB / T 2899-2008

Jeneng Indikator Produk kelas kapisan Produk kelas loro
Barium sulfat,% ≥ 98.0 97.0
Nilai PH 6,5 ~ 9.0 6.5 ~ 9.5
Larut banyu ,% ≤ 0,30 0,35
Molah malih ing 105 ℃ ,% ≤ 0,30 0,30
Wesi (diitung Fe) ,% ≤ 0,004 0,006
Sulfida (ing S) ,% ≤ 0,003 0,005
Banyu ,% ≤ 0,20 0,20
Penyerapan minyak,% 10 ~ 30 10 ~ 30

Kemasan lan panyimpenan sulfat barium:

Dikemas ing tas anyaman plastik sing ditenun nganggo bobot 25kg, 50kg, 1000kg saben tas, disimpen ing gudang garing. Aja nyimpen lan ngangkut barang kanthi warna supaya ora ketularan warna. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora bisa ngrusak paket.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');