headb

Barium sulfat kanggo bantalan rem

Katrangan singkat:

Kristal orthorhombic tanpa warna utawa bubuk amorf putih. Kapadhetan relatif yaiku 4,30. Titik lebur yaiku 1580 ° C. Meh ora larut ing banyu, etanol lan asam. Dipun bibaraken ing asam sulfat konsentrasi panas, gampang aglomerat nalika garing. Karbon bisa dikurangi dadi barium sulfida ing 600 ° C.


Detail Produk

Tag Produk

Gunakake barium sulfat kanggo bantalan rem:

Digunakake minangka bahan baku utawa pangisi kanggo cat, tinta, plastik, karet lan batre panyimpenan, agen lapisan kanggo kertas cetak lan kertas seni, agen ukuran kanggo industri tekstil. Digunakake ing industri gesekan kanggo nambah kepadatan materi. Produk kaca digunakake minangka klarifikasi, sing bisa ngrusak lan nambah gloss. Bisa digunakake minangka bahan tembok protèktif kanggo anti-radiasi. Iki uga digunakake ing industri keramik, enamel, parfum lan cat. Iki uga minangka bahan baku kanggo nggawe uyah barium liyane.

Standar kualitas sulfarium barium: GB / T 2899-2008

Jeneng Indikator Produk kelas kapisan Produk kelas loro
Barium sulfat,% ≥ 98.0 97.0
Nilai PH 6,5 ~ 9.0 6.5 ~ 9.5
Larut banyu ,% ≤ 0,30 0,35
Molah malih ing 105 ℃ ,% ≤ 0,30 0,30
Wesi (diitung Fe) ,% ≤ 0,004 0,006
Sulfida (ing S) ,% ≤ 0,003 0,005
Banyu ,% ≤ 0,20 0,20
Penyerapan minyak,% 10 ~ 30 10 ~ 30

 

Kemasan lan panyimpenan barium sulfat:

Dikemas ing tas anyaman plastik sing ditenun nganggo bobot 25kg, 50kg, 1000kg saben tas, disimpen ing gudang garing. Aja nyimpen lan ngangkut barang kanthi warna supaya ora ketularan warna. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora bisa ngrusak paket.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');