headb

Anatase titanium dioksida 110

Katrangan singkat:

Deskripsi produk: YMA-110 minangka titanium dioxide anatase tujuan umum. Produk iki duwe gloss, keputihan murni, penyerapan minyak sing kurang, daya dekolorisasi sing tinggi, koefisien hamburan sing dhuwur, dispersi sing apik, konten sing ora murni, distribusi ukuran partikel sing seragam lan sempit.


Detail Produk

Tag Produk

Titanium dioksida anatase stabil banget ing sifat kimia lan kalebu sejenis oksida amfoterik asam. Iki meh ora bereaksi karo unsur lan senyawa liyane ing suhu ruangan, lan ora ana pengaruhe tumrap oksigen, amonia, nitrogen, hidrogen sulfida, karbon dioksida, lan sulfur dioksida. Ora larut ing banyu, lemak, asam encer, asam anorganik lan alkali, nanging mung larut ing hidrogen. Asam fluorat. Nanging kanthi tumindak cahya, titanium dioksida bisa ngalami reaksi reduksi oksidasi terus-terusan lan duwe aktivitas fotokimia. Titanium dioksida anatase katon jelas ing sinar ultraviolet. Properti iki nggawe titanium dioksida dadi katalis oksidasi fotosensitif kanggo sawetara senyawa anorganik lan katalis pengurangan fotosensitif kanggo sawetara senyawa organik.

 Barang

Indeks

TiO2 isi ≥

98

Keputihan (dibandhingake karo sampel standar kelas siji, sing kacathet ing GB1706-2006)

Ora kurang saka

  Pangurangan daya tinting, ≥% (dibandhingake karo sampel standar)

102

  Masalah volatil ing 105 ℃ ≤

0,5

PH suspensi banyu

6.8-8.0

Nilai penyerapan minyak

18-23

Sisa ing ayakan (45μm bolong)                ≤

0,05

Banyu sing bisa dibuwang banyu% ≥

80

Konten wesi, ppm ≤

55

Bidang aplikasi: Produk iki kalebu titanium dioksida tujuan umum, sing akeh digunakake ing lapisan, cat, karet lan plastik.

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Transportasi: Nalika mbukak lan mbongkar, mangga mbukak lan nyopot kanthi entheng kanggo nyegah polusi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');