headb

Karbonat Kalsium Nano Aktif

Katrangan singkat:

Kalsium karbonat nano disiapake kanthi metode karbonisasi sing diwasa lan maju, sing duwe kaluwihan kapadhetan rendah, kemurnian tinggi, dispersi sing apik lan reologi sing dhuwur.
Iki digunakake kanthi umum kanggo ngisi karet, plastik, lapisan, tinta, lan liya-liyane, sing nyuda biaya ekonomi nalika nambah kekerasan, kekuwatan (resistensi regangan lan pengaruh), keputihan lan permukaan ing ndhuwur produk, lan nambah proses kanthi signifikan kinerja polimer.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-NC18

YM-NC20

YM-NC22

YM-NC30

Konten CaCO3% ≥

98

98

98

98

Gravitasi Khusus

2.7

2.7

2.7

2.7

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,01

0,002

0,002

Penyerapan minyak g / 100g

25-30

25-30

25-30

25-30

HCL Ing larut,% ≤

0,1

0,1

0,1

0,1

Fe2O3% ≤

0,3

0,3

0,1

0,1

Kelembapan,% ≤

0,8

0,8

0,5

0,5

nilai pH

8-10

8-10

8-10

8-10

Keputihan ≥

98

98

98

98

Ukuran partikel nm

100

100

60-80

60-80

Perawatan lumahing

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Minangka pangisi fungsional, kalsium karbonat sing diaktifake nano digunakake kanthi umum kanggo ngisi macem-macem bahan polimer, utamane macem-macem plastik, produk PVC, elastomer, nyuda biaya ekonomi lan ningkatake kekerasan lan kekuwatan produk (resistensi tarik lan pengaruh). Rampung putih lan permukaan kanthi nyata nambah kinerja pamrosesan polimer.

Aplikasi paling kuat saka karbonat nano-kalsium yaiku industri plastik, sing umume digunakake ing produk plastik mewah. Iki bisa nambah rheologi saka masterbatch plastik lan nambah cetakan. Digunakake minangka pangisi plastik, nduweni fungsi toughening lan penguatan, ningkatake kekuatan lentur lan modulus elastis mlengkung saka plastik, suhu deformasi termal lan stabilitas dimensi, lan uga menehi histeresis panas plastik. Kalsium karbonat nano sing digunakake ing produk tinta nuduhake dispersibilitas lan transparansi sing apik, gloss banget, lan panyerepan tinta sing apik banget lan kekeringan sing dhuwur. Kalsium karbonat Nano digunakake minangka pangisi tinta ing tinta adhedhasar resin, sing stabilitas lan gloss dhuwur, lan ora mengaruhi kinerja pangatusan tinta cetak. Kaluwihan kayata adaptasi sing kuat.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');