headb

Kalsium karbonat cahya aktif

Katrangan singkat:

Produk iki nggunakake kalsit kualitas tinggi minangka bahan baku, lan digawe kanthi metode kimia kanthi peralatan produksi canggih lan formula unik. Werna putih padhet, tanpa rasa lan tanpa ambu. Sawise perawatan aktivasi, distribusi ukuran partikel kasebut seragam lan hidrofobik sing akeh banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-G30

YM-G33

YM-G36

YM-G38

Konten CaCO3% ≥

98

98

98

98

Gravitasi Khusus

2.7

2.7

2.7

2.7

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,01

0,002

0,002

Penyerapan minyak g / 100g

25-

18-25

18-25

18-25

HCL Ing larut,% ≤

0,1

0,1

0,02

0,02

Fe% ≤

0,3

0,3

0,1

0,1

Kelembapan,% ≤

0,3

0,3

0,3

0,3

nilai pH

9-10

9-10

9-10

9-10

Keputihan ≥

98

98

98

98

Ukuran partikel D50μm

Gelar aktivasi

96

96

97

97

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

UseProduksi produk:

Iki digunakake umume ing bahan komposit, pipa, profil, produk plastik, bahan kawat lan kabel, ban karet, produk karet, produk segel ing industri karet, kertas, lan plastik, primer berminyak ing industri lapisan, lan mobil mewah cat ndhuwur, Bahan isi ing lapisan bubuk, lapisan adhedhasar banyu lan produk liyane.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');