headb

Kalsium karbonat abot aktif

Katrangan singkat:

Kalsium karbonat sing abot diproses saka kalsium alami sing murni murni. Komponen utama yaiku CaCO3. Iki nduweni sifat kimia sing stabil, meh ora larut ing banyu, struktur kristal kandhel, permukaan sing alus, ukuran partikel sing seragam, kinerja pangolahan sing apik, lan panyerepan minyak DOP sing sithik. Kalsium karbonat abot sing diuripake sawise perawatan aktivasi, struktur molekul diganti, distribusi ukuran partikel seragam, lan hidrofobik banget. Cairan sing apik, gloss sing apik, lan volume ngisi sing akeh. Bisa nyuda nyandhang mesin pamroses, nambah teknologi pamrosesan produk, ningkatake kinerja produk, lan menehi efek penguatan sing luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

Parameters Parameter teknis:

Barang

YM-6100

YM-6250

YM-6300

YM-6600

Konten CaCO3% ≥

98

98

98

98

Gravitasi Khusus

2.7

2.7

2.7

2.7

Ditahan ing 325 Mesh,% ≤

0,02

0,01

0,002

0,002

Penyerapan minyak g / 100g

25-35

25-35

25-40

25-40

HCL Ing larut,% ≤

0,1

0,1

0,02

0,02

Kelembapan,% ≤

0,3

0,3

0,3

0,3

nilai pH

7-9

7-9

7-9

7-9

Keputihan ≥

98

98

98

98

Gelar aktivasi

96

96

97

97

Nomer bolong: 325 bolong 600 bolong 800 bolong 1250 bolong 2000 bolong 3000 bolong 6000 bolong (kehalusan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Keterangan: Ing ndhuwur kalebu data referensi, lan paramèter produk tartamtu adhedhasar laporan uji coba perusahaan.

UseProduksi produk:

Iki digunakake kanthi akeh ing produk karet, plastik, plastik, tinta canggih, lapisan, cat, elastomer, sealant, kabel lan kabel lan industri liyane kanggo nambah kinerja dispersi, nambah kinerja pangolahan produk, ningkatake gloss lan kekuatan produk; gampang dicampur karo Kapasitas resin, nambah produktivitas lan nyuda biaya.

▮Paket lan panyimpenan

Pengepakan: tas senyawa plastik-plastik 25kg lan tas 500kg lan 1000kg ton, bisa dikemas miturut kebutuhan pelanggan.

Panyimpenan: Simpen ing papan sing berventilasi lan garing ing tumpukan. Dhuwur tumpukan produk ora kudu ngluwihi 20 lapisan. Dilarang banget ngubungi barang sing nuduhake produk kasebut, lan menehi perhatian marang kelembapan. Nalika ngemot lan mbongkar, mangga mbukak lan mbongkar kanthi entheng kanggo nyegah kontaminasi lan kerusakan kemasan. Produk kasebut kudu dilindhungi udan lan sinar srengenge sajrone transportasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');