headb

Profil Perusahaan

Langfang Pairs Horses Chemical Co., Ltd. minangka salah sawijining basis produksi pigmen profesional kanthi skala lengkap ing China. Dununge ana ing Kota Langfang ing "Koridor Beijing-Tianjin", jejer karo Jingjintang, kanthi transportasi sing trep. Perusahaan kasebut didegaké ing taun 1997 lan minangka salah sawijining perusahaan ing Langfang City sing bisa ndeteksi lan ngekspor produk kimia. Perusahaan iki duwe spesialisasi produksi lan penjualan barium sulfat, bubuk lithopone, kaolin, bubuk kalsium, anatase titanium dioxide, titanium dioxide rutile, iron oxide, perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat lan kapabilitas pangembangan produk sing kuwat. Lembaga riset pigmen lan laboratorium aplikasi kanthi fasilitas modern bisa njamin konsistensi produk ing pirang-pirang batch pabrik lan terus ngembangake macem-macem pigmen anyar. Ana luwih saka 600 karyawan. Antarane, ana 12 manajer senior, 20 insinyur, lan aset tetep sing ana 150 yuta yuan.

products

Produk Utama

Produk perusahaan kasebut bisa dipérang dadi: barium sulfate, lithopone, kaolin, calcium calcium, anatase titanium dioxide, rutile titanium dioxide lan iron oxide, sing bisa digunakake ing lapisan, cat, plastik, tinta, kertas, karet lan lapangan liyane , Lan ngasilake produk khusus miturut syarat pelanggan. Produk merek Pasangan Kuda didol kanthi apik ing Tiongkok kanthi kualitas apik lan sistem layanan sing sampurna, lan diekspor menyang Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah lan wilayah liyane. Ing pirang-pirang taun produksi lan operasi, kita wis nggawe hubungan pasar sing solid lan stabil karo pelanggan domestik lan manca. Produk merek Pairs Horses wis ditrima dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

honor (4)
honor (4)
honor (1)
honor (2)

Sugeng rawuh kanca anyar lan lawas saka kabeh mlaku urip sing bakal teka kanggo ngrembug babagan kerja sama! ! !


gtag ('config', 'AW-593496593');