headb

1250 bolong superfine endapan barium sulfat

Katrangan singkat:

Diprodhuksi kanthi proses presipitasi kimia canggih ing njero negeri, kanthi sifat fisik sing unggul, kurang impute mekanik, kehalusan seragam banget, bubuk putih amorf, ora beracun, larut ing banyu, larut ing asam sulfat sing asap, rada larut ing nggodhok Asam hidroklorat sacara kimia stabil, lan termal dikurangi dadi barium sulfida nganggo karbon. Ora bakal ngganti warna nalika nemoni hidrogen sulfida utawa gas beracun ing udhara. Iki minangka produk bermutu tinggi saka produk domestik sing padha, menehi kerapatan dhuwur lan bahan permukaan.


Detail Produk

Tag Produk

Panggunaan Produk:

Digunakake kanthi wiyar ing lapisan cat, lapisan banyu, lapisan bubuk, bantalan rem, plastik, karet, keripik, kaca lan lapangan liyane.

Pengisi tinta cetak, bisa main anti-tuwa, anti-ekspos, nambah adhesi, warna bening, padhang lan ora luntur.

Karet ban pengisi, karet isolasi, lembar karet, tape, plastik rekayasa bisa ningkatake kinerja anti-penuaan lan tahan cuaca produk, produk kasebut ora gampang tuwa lan rapuh, lan bisa nambah permukaan kanthi nyata, nyuda biaya produksi, minangka lapisan bubuk Pengisi utama minangka sarana utama kanggo nyetel kapadhetan akeh bubuk kanggo nambah tingkat bubuk bubuk.

Bahan-bahan nggawe kertas kanthi fungsional (utamane produk tempel), bahan tahan api, bahan anti-X-ray, bahan katoda batere, lsp. Kalorone bisa nuduhake kinerja sing unik lan minangka bagean penting saka bahan sing gegandhengan.

Keramik lapangan, bahan baku kaca, bahan cetakan resin khusus, distribusi ukuran partikel khusus barium sulfat sing diendap lan senyawa titanium dioksida, duwe efek sinergis ing titanium dioksida, saengga bisa nyuda jumlah titanium dioksida.

Standar kualitas sulfarium barium: GB / T 2899-2008

 

Jeneng Indikator Produk kelas kapisan Produk kelas loro
Barium sulfat,% ≥ 98.0 96.0
Nilai PH 6,5 ~ 9.0 6.5 ~ 9.5
Larut banyu ,% ≤ 0,30 0,35
Molah malih ing 105 ℃ ,% ≤ 0,30 0,30
Wesi (diitung Fe) ,% ≤ 0,004 0,006
Sulfida (ing S) ,% ≤ 0,003 0,005
Banyu ,% ≤ 0,20 0,20
Penyerapan minyak,% 10 ~ 30 10 ~ 30

 

Kemasan lan panyimpenan barium sulfat:

Dikemas ing tas anyaman plastik sing ditenun nganggo bobot 25kg, 50kg, 1000kg saben tas, disimpen ing gudang garing. Aja nyimpen lan ngangkut barang kanthi warna supaya ora ketularan warna. Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar supaya ora bisa ngrusak paket.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    gtag ('config', 'AW-593496593');