banner2
banner
banner3

produk

Barium Sulphate, Lithopone, Calcium carbonate, Kaolin, Titanium Dioxide and Iron Oksida

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

  • about-us
  • about_img

apa sing kita lakoni

Langfang Pairs Horses Chemical Co., Ltd. minangka salah sawijining basis produksi pigmen profesional kanthi skala lengkap ing China. Dununge ana ing Kota Langfang ing "Koridor Beijing-Tianjin", jejer karo Jingjintang, kanthi transportasi sing trep. Perusahaan kasebut didegaké ing taun 1997 lan minangka salah sawijining perusahaan ing Langfang City sing bisa ndeteksi lan ngekspor produk kimia. Perusahaan iki duwe spesialisasi ing produksi lan penjualan barium sulfat, bubuk lithopone, kaolin, bubuk kalsium, titase dioxide anatase, titanium dioxide rutile, oksida besi, perusahaan iki duwe kekuatan teknis sing kuat lan kemampuan pangembangan produk sing kuat ..

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Research

    Panaliten

    Tim proyek riset profesional kanggo kabutuhan pelanggan sing beda

  • personnel

    personel

    Perusahaan ngenalake akeh bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo pelanggan

  • technology

    teknologi

    Mode transformasi teknologi anyar, riset produk berkualitas tinggi

aplikasi

sing bisa digunakake ing lapisan, cat, plastik, tinta, kertas, karet lan lapangan liyane, Lan ngasilake produk khusus miturut syarat pelanggan.

  • Pelapisan

  • Tinta

  • Kertas

  • Karet

warta

Produk merek Pairs Horses wis ditrima dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Aja ngremehake titanium dioksida ing lapisan kasebut

1. Peran titanium dioksida ing lapisan Coating biasane kalebu ...

Klasifikasi Mobil Kalsium ...

Kalsium Karbonat bisa dipérang dadi: kalsium abot Karbonat, kalsium ringan Karbonat, kalsium aktif Karbonat, gas asap desulfurisasi kalsium Karbonat, kalsium karbonat superfine, lsp. Kalsium Karbonat Heavy Wangun mobil kalsium ...
liyane >>

Migunakake bubuk kalsium

1. Bubuk kalsium kanggo industri karet bubuk Kalsium kanggo karet karet: (400 bolong, putih: 93%, isi kalsium: 96%). Wêdakakêna kalsium minangka salah sawijining pengisi paling gedhe sing digunakake ing industri karet. Wêdakakêna kalsium sing akeh diisi ...
liyane >>
gtag ('config', 'AW-593496593');